30 augusti 2011

Startskottet

Sådär nu är det igång på riktigt. Första föreläsningen var igår. Tycker att det funkade riktigt bra med distansföreläsning, framför allt skönt att slippa åka iväg på morgonen.
Men det märks verkligen att huvudet inte är vant att arbeta så mycket... Orkar varken lyssna eller läsa så långa perioder, hoppas att det går snabbt att vänja sig vid koncentrationen som krävs.
Börjar få i alla fall lite koll på vad som skall läsas och vad som ska prioriteras när. Fast tycker att studiehandledningen, schema m.m är väldigt luddiga när det gäller det. Svårt att veta vad som tillhör vad. Blev dessutom lite irriterad på lärarens svar angående fråga om vad som ska läsas "Det här är universitetet då får man ta eget ansvar". Vafan för det så kan man ju ha ett tydlig föreläsningsupplägg där det framgår vad som ska tas upp när. Det underlättar väldigt mycket för vissa att kunna gå igenom ämnet innan föreläsningen. *tar en klunk kaffe och lugnar ner mig*

Har beställt den kursboken som fattas, hoppas att den kommer idag. Verkar vara en av de böcker som lärarna lutar sig mycket på. Känns som att beslutet att köpa den var rätt :)

Dax att återgå till



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar