17 september 2011

Hem ljuva hem

Äntligen hemma!
Resan tog 18 timmar, sjukt tråkigt och obekvämt. Gick mycket bättre förra hemresan, då var ryggen nöjd men nu var den inte alls glad. Så inge mer sittande nattåg för mig. Nästa resa blir ju flyg t/r men sen kanske det blir tåg upp och flyg hem, lite billigare så.

Lyckades plugga några timmar på tåget i går kväll, läsa igenom lite artiklar m.m. Imorgon är AOTA:n högsta prioritet, måste se till så att jag verkligen kan den så blir att läsa den några gånger närmsta veckan. Bara 1,5 vecka kvar till tentan *gulp* Men tror inte att den kommer att vara så jättesvår, fast så kanske det är dumt att säga. Bättre att ställa in sig på att den kommer vara komplicerad och klurig, massa skrivande och förklarande kommer det säkerligen att vara. Måste se till att anteckningarna i kurslitteraturen är lätt överskådlig att man snabbt hittar i den. Fördel med hemtenta, man har tillgång till all litteratur men nackdelen är oftast utformingen av tentan. 



Nu ska jag slänga mig på sängen. Fantastiskt skönt att vara hemma, även fast det är tomt... men behöver bara härda ut i några timmar till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar